Η κλινική είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, οι υπηρεσίες είναι δωρεάν για τους ασφαλισμένους ασθενείς.

Νέα & Ανακοινώσεις

Μίνι ρεβεγιόν - έκπληξη από τον Παναγιώτη Τρίγκα για τους ασθενείς της Τρίγκας-Nephros

Διοργανώθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του προς τους ασθενείς του, ο νεφρολόγος κ. Παναγιώτης Τρίγκας μαζί με την επίσης νεφρολόγο -και σύζυγό του- κα. Στέλλα Ζιώγα, διοργάνωσαν την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ένα μίνι ρεβεγιόν Χριστουγέννων για τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς της κλινικής ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS.

Το πρωί της Τετάρτης, όλοι οι ασθενείς που βρέθηκαν στην κλινική για την προγραμματισμένη θεραπεία τους, απόλαυσαν την έκπληξη που είχε διοργανώσει το διοικητικό προσωπικό της κλινικής για εκείνους. Υπό τους ήχους εορταστικής μουσικής και σε κλίμα αγάπης και ζεστασιάς από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι ασθενείς πήραν μια πρώτη γεύση από τα Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας τα αλμυρά και γλυκά εορταστικά εδέσματα που είχαν παραγγελθεί από το "THE BOLD TYPE HOTEL". Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα εορταστική και οι ασθενείς με τους συνοδούς τους ενθουσιασμένοι με το ρεβεγιόν - έκπληξη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όχι μόνο αποτελεί πρωτοτυπία για μία κλινική, αλλά αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την αγάπη του κ. Παναγιώτη Τρίγκα προς τους ασθενείς του, καθώς και την έγνοια του να τους προσφέρει συνεχώς ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, τόσο από ιατρικής πλευράς, όσο από πλευράς καλής ψυχολογίας και συνολικής υποστήριξης.

Πηγή: Thebest.gr